SASTANAK PROFESIONALNIH UPRAVNIKA ZGRADA GRADA NIŠA I RUKOVODSTVA JKP “MEDIANA“ NIŠ

JKP “ Mediana“ Niš  najavila je akciju prolećnog sređivanja grada I besplatnog odvoženja kabastog otpada svih građana koji žive na teritoriji grada Niša. 

Danas je tim povodom organizovan prvi, inicijalni sastanak sa upravnicima zgrada sa teritorije grada Niša, na kojem se govorilo  o budućim planovima  kojima bi se unapredilo uređivanje međublokovskog zelenila i odvoženje kabastog otpada, ali je bilo reči I o sistemskom upravljanju ambalažnim otpadom.

201803051

“Sa prvim danima proleća želimo da naše sugrađane rasteretimo i oslobodimo ih otpada koji se nalazi u njihovim domaćinstvima. Dosadašnja praksa podrazumevala je postavljanje velikih kontejnera na javnim mestima. Ove godine novina je dolazak do samih adresa naših sugrađana.  Potrudićemo se da podelimo grad u rejone i na taj način unapredimo odnos sa građanima koji će ostvarivati komunikaciju direktno sa domaćinom svog kvarta, a današnji  sastanak pomoći će nam da prodiskutujemo o još nekim novinama” - istakao je direktor Dragoslav Pavlović

201803052

Cilj je bio da se na današnjem okruglom stolu čuje  glas javnosti i da svako od upravnika iznese svoje predloge za poboljšanje usluga.

Profesionalni upravnici izrazili su zadovoljstvo, kako kažu, time što ih je po prvi put neko javno-komunalno preduzeće pozvalo na saradnju i dogovor, a sve u cilju boljeg I lepšeg izgleda našeg grada.

Podsećamo sugrađane  da prijave odvoz kabastog otpada na telefon kontakt centra JKP “Mediana” Niš 018/250-125, ili pozivom na besplatni broj 0800 018 002.

201803053

Vi ste ovde: Početak Vesti Najnovije vesti SASTANAK PROFESIONALNIH UPRAVNIKA ZGRADA GRADA NIŠA I RUKOVODSTVA JKP “MEDIANA“ NIŠ