RADNO U NASELJU DELIJSKI VIS

 

Mladi predstavljaju izuzetno značajnu kategoriju stanovništva i buduće nosioce promena u društvu. Biti aktivan znači imati ideju šta želiš i želju da uradiš to. Na taj način pojedinac direktno  utiče na lični razvoj kao i razvoj svog grada i zajednice.

20180712 5

            Omladina okupljena sa istim ciljem – uređivanje naselja Delijski Vis, primer je čistog entuzijazma i volje za jedan lepši pogled na okruženje u kome ovi mladi ljudi žive, ali i na budućnost uopšte.

20180712 1

            Uz pomoć JKP “Mediana” Niš, ovi dvadesetogodišnjaci su, za samo mesec dana učinili da njihovo naselje dobije sasvim novi izgled, počev od uređenja igrališta i mobilijara za decu, preko košenja zelenih površina, uređenja fudbalskog terena, seče samoniklog šiblja koje je ugrožavalo bezbednost, oblikovanja živica i cvetnih zasada između zgrada i mnogih drugih aktivnosti.

20180712 2

            “Ponovo na inicijativu mladih iz naselja Delijski Vis, a u saradnji sa JKP “Mediana” Niš, posečeno je trulo drveće čije grane su bile upletene u dovod električne energije i predstavljale su pretnju po građane, a i po stabilnost naponske mreže. Pored toga, pokošeno je rastinje u većem delu našeg naselja, a u narednim danima posao će biti završen i svaki kutak našeg kraja biće uredan” – ističu predstavnici ovog Udruženja.

20180712 3

            Iz Javno komunalnog preduzeća “Mediana” poručuju da podržavaju svaku inicijativu slične vrste i da će u skladu sa svojim mogućnostima i kapacitetima, uvek izlaziti u susret svim aktivnostima  koje za cilj imaju lepši i čistiji izgled našeg grada.

20180712 4

 

Vi ste ovde: Početak Vesti Najnovije vesti RADNO U NASELJU DELIJSKI VIS