Aktuelnosti

JKP "MEDIANA" NIš BRINE I O SVOJIM RADNICIMA!

JKP "Mediana" Niš brine i o svojim radnicima! Veterinarski specijalistički institut dezinfikovao je ukupno 34 vozila! S ovom praksom nastavićemo 2 puta nedeljno kako bi sačuvali radnike.

Image00001

Image00002

Image00001

JKP “Mediana” spremno je dočekala sneg i u martu.

Sneg koji od juče pada nije se zadržao na ulicama i tortoarima Niša u većim količinama.

Ipak, JKP “Mediana” spremno je dočekala sneg i u martu. Na terenu je, kako kažu, osam ekipa. 

“Dobro smo organizovani, nema puno problema, vlažan je sneg i temperatura zemlje je visoka tako da u centru nema nanosa snega, ni na ulicama ni na trotoarima”, kaže za Niške Vesti direktor JKP “Mediana” Dragoslav Pavlović.

Noćas je u brdskim delovima grada bačeno 8 tona soli, a za večeras iz “Mediane” najavljuju da će baciti mnogo više soli jer temperatura „ide u veći minus“. To se, kažu, mora uraditi zbog poledice koja je moguća sutra u ranim jutarnjim satima. 

Image00001

“Na trotoare nismo bacali so, uglavnom su čisti. Osam ekipa je na terenu, na ulicama, ali za sada nema potrebe da rade”, dodaje Pavlović.

Što se dezinfekcije grada tiče, ona je sada prekinuta, a nastaviće čim sneg prestane da pada.

DETALJNO PRANJE GRADA

JKP "Mediana" Niš sinoć je vršila dezinfekciju celog grada rastvorom natrijum dihidrata i vode.

Image00001

Image00002

Image00004

DEZINFEKCIJA KONTEJNERA, ULICA, KLUPA I OSTALOG MOBILIJARA

Dezinfekcija kontejnera, ulica, klupa i ostalog mobilijara nastaviće se kontinuirano. Pretežno će se dezinfekcija vršiti u noćnim satima.

Image00004

Image00002

Image00003

Obaveštenje

Logo

Obaveštavamo sve naše korisnike usluga, fizička i pravna lica, da obustavljamo rad šaltera za podnošenje zahteva za primedbe i reklamacije na lokaciji Tvrdjava bb (Gradska bašta).
Na raspolaganju Vam je i dalje na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Odluku o obustavi rada šaltera možete pogledati >>ovde<<

Vi ste ovde: Početak Vesti Aktuelnosti