Aktuelnosti

RECIKLAŽNO DVORIŠTE

Poštovani sugrađani,

Obaveštavamo vas da je Javno komunalno preduzeće ''Mediana'' Niš otpočelo sa prikupljanjem otpada od građana u reciklažnom dvorištu u naselju Crvena zvezda - Gabrovački put bb.

Sav otpad koji ne spada u komunalni (stari nameštaj, automobilske gume, metalni otpad, papir i karton, plastični otpad, staklo, drvo, elektronski otpad, baterije, kablovi, tekstil, kabasti otpad, šut iz domaćinstva...), a trenutno se nelegalno odlaže pored kontejnera možete da dopremite i odložite u reciklažno dvorište.

reciklazno

Radno vreme od 08 do 20 časova.

Sve informacije možete dobiti pozivom na brojeve telefona kontakt centra:

018 25 01 25 i 0800 018 002.

JAVNI RADOVI NA MOSTU NA NIŠAVI U NASELJU NIKOLA TESLA

Nastavljaju se javni radovi na kojima su angažovana nezaposlena lica na ručnom čišćenju ulica i uklanjanju kabastog otpada.
Most na Nišavi kod naselja “Nikola Tesla” jedna je od lokacija konkursom predviđena za čišćenje.

HTGRH

HZRTHGRT


PRIPREME ZA SADNJU I OZELENJAVANJE NOVOG PARKA NA BULEVARU NEMANJIĆA

Niš dobija novi park posle punih 30 godina. Pripreme za sadnju i ozelenjavanje parka na Bulevaru Nemanjića.

ASFCDAC

FREAF

DRUGI PUT OVE GODINE POTPUNO REPARIRAN VELIKI BROD U NIŠKOM PARKU ČAIR

EDFAEF

FRGVDF

POZIV ZA POSLOVNO TEHNIČKU SARADNJU

Logo

Poštovani,


Javno komunalno preduzeće "Mediana" Niš je u postupku izgradnje sakupljačke stanice u naselju Crvena Zvezda, na lokaciji u ulici Gabrovački put, u kojoj će biti sakupljan otpad generisan u domaćinstvima na teritoriji Grada Niša.
Za potrebe sakupljanja opasnog otpada JKP "Mediana" Niš planira poslovno-tehničko partnerstvo sa operaterom koji poseduje dozvolu za transport i skladištenje opasnog otpada sledećih indeksnih brojeva:
20 01 21* - fluorescentne cevi i drugi otpad koji sadrži živu,
20 01 33* - baterije i akumulatori uključeni u 16 06 01, 16 06 02 ili 16 06 03 i nesortirane baterije i akumulatori koji sadrže ove baterije, 20 01 35* - odbačena električna i elektronska oprema drugačija od one navedene u 20 01 21 i 20 01 23 koja sadrži opasne komponente.

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju, molimo Vas da popunite tabelu iz ovog PRILOGA najkasnije do 27.07.2022.godine do 12 časova i prosledite je na e-poštu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Vi ste ovde: Početak Vesti Aktuelnosti